Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2318 509915 | Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39 €

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39 €

Δημιουργημένο από Έλληνα Δερματολόγο

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2318 509915

info@galiniko.com

καλλυντικά

Οι 5 καθημερινές συνήθειες που θα σας κάνουν ομορφότερη!

Με το πέρασμα του χρόνου, η διατήρηση της ομορφιά μας απαιτεί όλο και μεγαλύτερο μερίδιο από το χρόνο μας, ο οποίος γίνεται όλο και πιο… δυσεύρετος. Μπορεί λοιπόν ο διαθέσιμος χρόνος για περιποίηση να είναι μία δύσκολη υπόθεση, όμως οι μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες, οι οποίες θα βοηθήσουν και θα προστατεύσουν την επιδερμίδα μας από την αναπόφευκτη φθορά, είναι ευκολότερη!

Διαβάστε παρακάτω πέντε τρόπους για να υιοθετήσουμε συνήθειες που θα μας κάνουν….ομορφότερες!

  1. Η καλύτερη διατροφή: Εντάξτε στη διατροφή σας περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Μπορείτε για παράδειγμα να αντικαταστήσετε τον απογευματινό σας καφέ με ένα smoothie ή τα κριτσίνια στο γραφείο με μερικά καρότα ή ακόμα, βάλτε σαν συνήθεια την κατανάλωση ενός μήλου όσο περιμένετε το delivery. Αν όλα αυτά σας φαίνονται δύσκολα, τότε ξεκινήστε με το χυμό δύο πορτοκαλιών κάθε βράδυ ή πρωί σαν…
    φαρμακευτική αγωγή!
  2. Η επαρκής ενυδάτωση: Η καλή ενυδάτωση του οργανισμού εσωτερικά και εξωτερικά είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για την όμορφη εικόνα μας. Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε να πιείτε αρκετό νερό, υιοθετήστε την εξής συνήθεια: Κάθε πρωί, γεμίστε δύο μπουκάλια του ενός λίτρου νερό. Πάρτε το ένα μαζί σας φεύγοντας από το σπίτι και φροντίστε να το πιείτε όλο ώσπου να επιστρέψετε. Το άλλο λίτρο θα πρέπει να το πιείτε στο σπίτι μέχρι να πάτε για ύπνο. Έτσι, θα ξέρετε πως έχετε καταναλώσει την απαιτούμενη ποσότητα νερού που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Σε ό,τι αφορά την καλή ενυδάτωση του προσώπου σας, φροντίστε να επενδύσετε σε ένα καλής ποιότητας προϊόν, εμπλουτισμένο με συστατικά κατάλληλα για τις δικές σας ανάγκες και δερματολογικά μελετημένο, που θα σας προσφέρει παράλληλα πολλαπλά οφέλη.
  3. Ο καλός ύπνος: Γνωρίζετε ότι το κινητό σας υπονομεύει την ομορφιά σας; Έρευνες δείχνουν ότι η χρήση κινητού και γενικά οθονών πριν τον ύπνο επηρεάζουν δραματικά την ποιότητά του! Τέλος λοιπόν το instagram στο κρεβάτι, αντ’ αυτού ακούστε χαλαρωτική μουσική, κρατήστε τις σημειώσεις σας στο ημερολόγιό σας, κάντε διαλογισμό ή έστω διαβάστε ένα ωραίο βιβλίο!
  4. Το κατάλληλο προϊόν: Ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγοράζουν την κρέμα τους σύμφωνα με τις τρέχουσες προσφορές, με βάση το εντυπωσιακό packaging ή ακολουθείτε τις συμβουλές του δερματολόγου σας και επιλέγετε το ειδικό και μελετημένο για εσάς προϊόν; Και αν όντως αγοράζετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν, φροντίζετε ώστε να το εφαρμόζετε καθημερινά και με συνέπεια; Η μακροχρόνια και σωστή χρήση του σωστού προϊόντος μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα!
  5. Η απαραίτητη βιταμίνη C: Να το πούμε απλά, αν φεύγατε για έναν άλλο πλανήτη και έπρεπε να βάλετε μόνο ένα καλλυντικό στο νεσεσέρ σας, αυτό θα έπρεπε να ήταν ένας ισχυρός ορός με βιταμίνη C. Προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη, υγεία στην επιδερμίδα. Όταν μάλιστα η περιεκτικότητα υπερβαίνει το 10% τότε μιλάμε για έναν αληθινό θησαυρό! Προσοχή όμως! Θα πρέπει να εφαρμόζεται το βράδυ, διαφορετικά θα πρέπει να προηγείται της αντηλιακής σας κρέμας!

Μικρές συνήθειες που φέρνουν μεγάλες αλλαγές! Και μεταξύ μας, δεν είναι και τόσο δύσκολες, ειδικά όταν αυτό που μας προσφέρουν είναι ένα όμορφο πρόσωπο που ακτινοβολεί λάμψη, υγεία και εκτοξεύει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη! Λοιπόν τι λέτε,
ξεκινάμε;