Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2318 509915 | Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39 €

Επικοινωνήστε μαζί μας για B2B συνεργασίες

Δημιουργημένο από Έλληνα Δερματολόγο

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2318 509915

info@galiniko.com

Η ιστορία μας

Καλλυντικά Galiniko

Η Γαλήνη στο πρόσωπό σας!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, τι είναι αυτό που κάνει όμορφο ένα πρόσωπο; Τα ωραία μάτια; Τα ωραία χείλη; ‘Η μήπως κάτι πιο συνολικό, όπως η υγεία, η ηρεμία, η λάμψη της επιδερμίδας του; Και πώς θα μπορούσαμε όλα αυτά να τα χωρέσουμε σε μία λέξη;

Η Γαλήνη!

Έπειτα από πολλές δεκαετίες εμπειρίας, ο Δρ Ανέστης Ουζουνίδης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης, ειδικός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης και πλέον Επιστημονικός Διευθυντής της εταιρίας “Galiniko”, πρωτοπόρος στον τομέα τον συνδυαστικών θεραπειών, οραματίστηκε την ιδανική και απόλυτα στοχευμένη καθημερινή φροντίδα προσώπου.

Βασισμένη στην αρμονική συνεργία συγκεκριμένων και μελετημένων συστατικών, που  καλύπτει συνολικά τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας βελτιώνοντάς τη σε βάθος, αλλά και προστατεύοντάς τη παράλληλα από τη φθορά του χρόνου.

Ο «φύλακας άγγελος» της επιδερμίδας σας

Έτσι, δημιουργήθηκε η πρωτοποριακή φόρμουλα της “Galiniko” που μετουσίωσε την εμπειρία και την έρευνα χρόνων στα γαληνικά σκευάσματα σε δερμοκαλλυντικά προϊόντα σχεδιασμένα σύμφωνα τόσο με τις αρχές της Κοσμετολογίας, όσο και της Κλινικής Δερματολογίας και της Φαρμακολογίας, γι’ αυτό και μπορούμε να μιλάμε για ουσιαστική «θεραπεία» των προβλημάτων της επιδερμίδας και όχι μόνο για την απλή περιποίηση της.

Αξιοποιώντας ταυτόχρονα πολυδυναμικές και πολυσυνεργικές ουσίες που προσφέρουν στην επιδερμίδα ένα «φύλακα άγγελο φροντίδας», ώστε να εκπέμπει υγεία, ξεκούραση…γαλήνη!

Βιταμίνη C 30%

Η Συνεχής Αναζήτηση

Η φιλοσοφία της Galiniko πηγάζει απευθείας από την ανάγκη της συνεχούς επιστημονικής έρευνας και αναζήτησης.

Αυτό είναι και που κάνει τα προϊόντα της να προσφέρουν συνολικό και στοχευμένο αποτέλεσμα που βελτιώνει θεαματικά την επιδερμίδα σε αντίθεση με άλλα – απλώς πολλά υποσχόμενα- καλλυντικά προϊόντα της αγοράς.

Άλλωστε, τα προϊόντα Galiniko δεν είναι απλά καλλυντικά προϊόντα, αλλά η μετεξέλιξη γαληνικών σκευασμάτων, δηλαδή προϊόντων που δημιουργήθηκαν στοχευμένα, με μελετημένα συστατικά που αποδεδειγμένα δρουν αποτελεσματικά στα συμπτώματα που θέλουμε να εξαλείψουμε και σε συνδυασμό μεταξύ τους που μελετήθηκε και επιβεβαιώθηκε η αποτελεσματική συνεργική τους δράση.

Σε αυτή τη συνεχή έρευνα, η Galiniko οφείλει και την επίτευξη της πρωτοποριακής της σύνθεσης, που βασίζεται στους αυξητικούς παράγοντες (growth factors) οι οποίοι δρουν άμεσα υπέρ της βελτίωσης, αλλά και ταυτόχρονα υπέρ της προστασίας της επιδερμίδας.

Μόνο έτσι άλλωστε, θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτή την καινοτόμο φόρμουλα που βασισμένη στην παράλληλη και συνεργική δράση συγκεκριμένων και μελετημένων ουσιών, καθιστά τα προϊόντα Galiniko μοναδικά και τόσο αποτελεσματικά! Για αυτό το λόγο και η συνεχής μελέτη και εξέλιξη, δε θα μπορούσε παρά να αποτελεί μονόδρομο, ειδικά σε μία εποχή πολλών απαιτήσεων όπου η άψογη εμφάνιση γίνεται ολοένα και πιο ποθητή!

Στον τομέα αυτό λοιπόν, της αναζήτησης και της έρευνας, η Galiniko δε παύει να επενδύει καθώς η δημιουργία προϊόντων δραστικών σε πολλαπλά επίπεδα ταυτόχρονα, αποτελεί μία μόνιμη πρόκληση για τη συνεχή μελέτη νέων ουσιών, νέων συνδυασμών, προσαρμοσμένων πάντα στον σύγχρονο τρόπο ζωής και στις υψηλές απαιτήσεις της γυναίκας του σήμερα.

Το Όραμά μας

Στοχευμένα, δραστικά προϊόντα για κάθε ανάγκη

Η Galiniko έχει ως όραμα την ολιστική φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας -και όχι μόνο- με τη δημιουργία προϊόντων που θα αποφέρουν ουσιαστικά και συνολικά αποτελέσματα εξατομικευμένα, δίχως να απαιτείται η συλλογή αμέτρητων προϊόντων για κάθε ανάγκη ξεχωριστά. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός είναι η μελέτη της δράσης αλλά και της συνεργίας των ουσιών που ήδη γνωρίζουμε αλλά και των ουσιών που ακόμη δεν γνωρίζουμε και καλούμαστε να ανακαλύψουμε!

Καλλυντικά Galiniko