Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2318 509915 | Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39 €

Επικοινωνήστε μαζί μας για B2B συνεργασίες

Δημιουργημένο από Έλληνα Δερματολόγο

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2318 509915

info@galiniko.com

Moisturizing & Nourishing Dry oil
Body & Hair

100ml

19.80

0 κριτικές
0.0/5

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης & θρέψης με 17 κύρια συστατικά φυσικής προέλευσης για σώμα και μαλλιά

Ξηρό λάδι πλούσιας ενυδάτωσης και θρέψης για σώμα και μαλλιά που χαρίζει ενυδατωμένη και μεταξένια όψη, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Ο μοναδικός συνδυασμός ελαίων, εκχυλισμάτων και βιταμινών φυσικής προέλευσης σε συνέργεια με το σκουλάνιο και το έλαιο Monoi de Tahiti, ενυδατώνουν σε βάθος, καταπραΰνουν, επιτυγχάνουν ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού και βοηθούν στην αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας. Επιπλεόν, έλαια  ενισχύουν τον θύλακα της τρίχας, αυξάνουν την ελαστικότητα των μαλλιών, μειώνοντας τη φθορά τους, ενώ χαρίζουν μεταξένια και λαμπερή όψη.

• Δημιουργημένο από Έλληνα Δερματολόγο
• Κοινοποιημένα στον ΕΟΦ και στην Eυρωπαϊκή πλατφόρμα καλλυντικών CPNP

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης & θρέψης με 17 κύρια συστατικά φυσικής προέλευσης για σώμα και μαλλιά

Ξηρό λάδι πλούσιας ενυδάτωσης και θρέψης για σώμα και μαλλιά που χαρίζει ενυδατωμένη και μεταξένια όψη, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Ο μοναδικός συνδυασμός ελαίων, εκχυλισμάτων και βιταμινών φυσικής προέλευσης σε συνέργεια με το σκουλάνιο και το έλαιο Monoi de Tahiti, ενυδατώνουν σε βάθος, καταπραΰνουν, επιτυγχάνουν ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού και βοηθούν στην αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας. Επιπλεόν, έλαια  ενισχύουν τον θύλακα της τρίχας, αυξάνουν την ελαστικότητα των μαλλιών, μειώνοντας τη φθορά τους, ενώ χαρίζουν μεταξένια και λαμπερή όψη.

Κατηγορία:

* Τα προϊόντα μας είναι κανονικά διαθέσιμα στα συνεργαζόμενα καταστήματα οπου και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εκεί!

GALLERY

Περιγραφή

17 κύρια συστατικά

Το σκουαλάνιο είναι ένα φυσικό λιπίδιο, παράγωγο του σκουαλένιου, που προσφέρει σημαντικά οφέλη τόσο στο δέρμα όσο και στα μαλλιά. Απορροφάται εύκολα και ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, κάτι που το καθιστά ιδανικό για ξηρά ή αφυδατωμένα δέρματα. Επιπλέον, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες, προσφέρει απαλότητα χωρίς να ερεθίζει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Το σκουαλάνιο, ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά, ενώ βοηθά στη μείωση του φριζαρίσματος και προστατεύει τις τρίχες από περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όπως η υγρασία και η ρύπανση. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα που προκαλείται από το στέγνωμα με πιστολάκι ή τη χρήση εργαλείων styling.

Το Monoi de Tahiti είναι ένα παραδοσιακό έλαιο από την Ταϊτή που δημιουργείται με την εκχύλιση λουλουδιών Tiare (γαρδένιας της Ταϊτής) σε έλαιο καρύδας. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέρει ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά.  Εξασφαλίζει απαλότητα και μεταξένια υφή, διατηρώντας την υγρασία και αποτρέποντας την ξηρότητα. Προσφέρει ανακούφιση από κοκκινίλες και ερεθισμούς, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών. Το Monoi de Tahiti θρέφει την τρίχα, βοηθώντας στην πρόληψη σπασίματος και ψαλίδας. Χρησιμοποιείται συχνά ως προστατευτικό από τη θερμότητα των εργαλείων styling.

Το λάδι τζοτζόμπα προσφέρει εντατική ενυδάτωση, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα και στα μαλλιά που διατηρεί την υγρασία και προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling. Περιέχει βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και την περιβαλλοντική ρύπανση, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος. Το λάδι τζοτζόμπα έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση, ενώ η ομοιότητα του με το φυσικό σμήγμα βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος στο δέρμα.

Το εκχύλισμα χαμομηλιού έχει εξαιρετικές καταπραϋντικές ιδιότητες και είναι κατάλληλο για ευαίσθητες ή ερεθισμένες επιδερμίδες, ενώ χάρη στα φλαβονοειδή και άλλα αντιοξειδωτικά που περιέχει, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση, διατηρώντας το δέρμα νεανικό και λαμπερό. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση του τόνου του δέρματος, δίνοντας λάμψη και βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης δυσχρωμιών ή σκούρων κηλίδων. Με τις θρεπτικές του ιδιότητες, το χαμομήλι υποστηρίζει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ οι αντιοξειδωτικές του ουσίες βοηθούν στην προστασία της τρίχας από τη φθορά.

Το ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Ε και σε λιπαρά οξέα, με αποτέλεσμα να έχει υψηλή αντιοξειδωτική δράση καταπολεμώντας τις ελεύθερε ρίζες που προκαλούν τη γήρανση της επιδερμίδας, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό. Επιπλέον, στα μαλλιά ενυδατώνει την τρίχα και αποτρέπει το φριζάρισμα.

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα έλαιο πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενώ έχει και μαλακτική δράση τόσο σε δέρμα όσο και σε μαλλιά. Επιπλέον λόγω των θρεπτικών του συστατικών ενισχύει την τρίχα, βοηθώντας στην ανάπτυξη των μαλλιών. Τέλος, βοηθάει στην καταπράυνση του ερεθισμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος, χαρίζοντας ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα και λαμπερά μαλλιά.

Το έλαιο σταφυλιού είναι πλούσιο σε λινελαϊκό οξύ Ω6, το οποίο λόγω των θρεπτικών συστατικών χαρίζει πολλαπλά οφέλη σε δέρμα και μαλλιά. Ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό ενώ έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Επιπλέον, ενυδατώνει την τρίχα, φροντίζοντας να συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία για την ανάπτυξη της.

Το βερυκοκέλαιο είναι εξαιρετικό για την ενυδάτωση του δέρματος και ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες, προσφέροντας άμεση αίσθηση απαλότητας και θρέψης. Περιέχει βιταμίνη Ε και Α, βοηθούν στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ βοηθούν στην αναγέννηση και την υγεία των μαλλιών. Χάρη στα λιπαρά οξέα που περιέχει, όπως το λινολεϊκό και το ελαϊκό οξύ, βοηθά στην αναδόμηση και ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, ενισχύοντας τη φυσική του άμυνα και προσφέροντας προστασία. Η τακτική χρήση του βερυκοκέλαιου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ψαλίδας και της ξηρότητας, προάγοντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Το σησαμέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα, προσφέροντας εδυνάτωση και θρέψη στο δέρμα και στα μαλλιά. Επιπλέον έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, ενώ βοηθά στη μείωση της ξηρότητας. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το σησαμέλαιο μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των μαλλιών από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες.

Το έλαιο αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, D και E, καθώς και σε λιπαρά οξέα. Ενυδατώνει και θρέφει το ξηρό και ώριμο δέρμα. Δρα επουλωτικά και καταπραΰνει ερεθισμούς και φλεγμονές. Το έλαιο αβοκάντο περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες (όπως η βιταμίνη E και η βιταμίνη B) και αντιοξειδωτικά, που ενισχύουν τη δομή της τρίχας και προάγουν την υγιή ανάπτυξή της. Η τακτική χρήση του ελαιού αβοκάντο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ψαλίδας και της ξηρότητας, προάγοντας την υγεία των μαλλιών.

Η Βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Ενυδατώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Καταπραΰνει ερεθισμούς και βοηθά στην επουλωτική διαδικασία.

Ισχυρά ενυδατικό, πλούσιο σε λιπαρά οξέα. Βοηθά στην μείωση της ξηρότητας σε δέρμα και μαλλιά και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Έχει ήπιες αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Το έλαιο καρύδας διεισδύει βαθιά στη τρίχα, προσφέροντας θρέψη και ενυδάτωση. Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και της ελαστικότητας της τρίχας.

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες A, D, E και K. Ενυδατώνει βαθιά και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Καταπραΰνει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα. Το ελαιόλαδο προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση στα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει λάμψη και ζωντάνια. Προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλέιων styling. Αναδομεί την τρίχα, μειώνοντας ψαλίδα και ξηρότητα.

Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα. Ενυδατώνει και αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία του δέρματος. Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Χάρη στις θρεπτικές του ιδιότητες, το έλαιο άργκαν μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών, μειώνοντας την ψαλίδα και την ξηρότητα. Ενισχύει την τρίχα και προάγει την υγιή ανάπτυξή της. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, προσφέροντας προστασία από τη θερμότητα των εργαλείων styling (π.χ. πιστολάκι, σίδερο ισιώματος). Προσφέρει λάμψη στα μαλλιά, κάνοντάς τα να φαίνονται υγιή και ζωντανά, ενώ παράλληλα μειώνει το φριζάρισμα.

Πλούσιο σε παλμιτελαϊκό οξύ, που μοιάζει με τα φυσικά λιπίδια του δέρματος. Απορροφάται γρήγορα, βοηθά στη βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση του δέρματος. Ιδανικό για ξηρό και ώριμο δέρμα. Το έλαιο μακαντάμια προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο απαλά και ευκολοχτένιστα. Είναι ιδανικό για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, προστατεύοντας τα μαλλιά από τη θερμότητα και τις βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις. Χρησιμοποιώντας έλαιο μακαντάμια, τα μαλλιά αποκτούν υγιή λάμψη και βελτιωμένη υφή.

Πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Το λινέλαιο είναι εξαιρετικά ενυδατικό, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και στη μείωση της φλεγμονής. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Το λινέλαιο μπορεί να ενδυναμώσει τα μαλλιά, μειώνοντας την τριχόπτωση και την ψαλίδα, ενώ χαρίζει πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Αντιοξειδωτικό και αντιμικροβιακό. Προστατεύει το δέρμα από τη φθορά λόγω ελεύθερων ριζών και προάγει την κυκλοφορία του αίματος. Το εκχύλισμα δεντρολίβανου έχει τονωτικές ιδιότητες που μπορούν να συμβάλουν στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην απομάκρυνση των τοξινών. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, δίνοντάς τους λάμψη και ζωντάνια. Βοηθά στη μείωση του φριζαρίσματος, ειδικά σε ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά, αφήνοντάς τα μαλακά και λεία.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε σε σώμα και μαλλιά κατά προτίμηση μετά το μπάνιο ή το ντους. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Προφυλάξεις

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία μικρότερη των 28oC. Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης σταματήστε τη χρήση.

Συστατικά

Helianthus Annuus Seed Oil, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sesamum Indicum Oil Unsaponifiables, Cocos Nucifera Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Squalane, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Linum Usitatissimum Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Persea Gratissima Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Amy Cinnamal, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Linalyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Vanillin

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι.